REČICA OB SAVINJI - Prodaja, Posest Zazidljiva


Posredovanje: Prodaja

Velikost: 457 m2

Vrsta: Posest, Zazidljiva

Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

Regija: Savinjska

Upravna enota: Mozirje

EI: Ni podatka


Cena: 315.000,00 EUR


Natisni Priporoči prijatelju Podobne nepremičnine
457 m², zazidljiva, Posest v velikosti 7330 m², z gospodarskim in kmetijskimi objekti, na ravnini, dostopna tudi z večjimi vozili, prodamo. Cena: 315.000,00 EUR

Dodaten opis

V naselju Šentjanž, ki se nahaja 7 km od Mozirja v smeri Logarske doline, prodajamo posest v velikosti 7330 m², od tega je 2376 m² stavbnega zemljišča. Posest je povsem ravna, leži malo odmaknjena od strnjenega naselja, ob manjšem potoku in zelenem okolju.

Dostop po asfaltirani cesti je mogoč tudi z večjimi vozili, zato je zelo primerna za gospodarsko dejavnost, skladiščenje, turizem,... Na posestvi se nahajajo: večji zidani objekt, kozolec, kmetijski objekt in pokrito skladišče. Vse objekte je mogoče izkoristiti za naštete dejavnosti. V bližini je močno razvita tudi gospodarska dejavnost tako z večjimi podjetji kot tudi zelo uspešnimi manjšimi podjetji.

V zidanem objektu se je v preteklosti izvajala dopolnilna dejavnost razreza lesa - še vedno so notri stroji; "gater" za razrez 9m dolžine hlodovine, popolnoma obnovljen amerikaner za obrezovanje lesa, sekular in kompletno odsesavanje.

Veliko potenciala ima turistična dejavnost zaradi vseh naravnih lepot, bližine znanih turističnih destinacij (Logarska dolina, Golte, Robanov kot, Solčava, Menina planina..), hribov, športnih dejavnosti, planinarjenje, alpinizem…

V prodaji je to kar je na sliki označeno z rdečo črto. Možen je tudi nakup hiše z določenimi pravnimi obveznostmi (dogovor ob ogledu).

Lepa priložnost za investicije vredna ogleda. Pokličite, da se dogovorimo za ogled.

Kontakt

Prodajalec: Robert Ašenberger s.p.
Naslov: Železno 5 A, 3310 Žalec
GSM: 051/476-078 - Robert
Email: robert@moja-nepremicnina.si

Vaše povpraševanje

Do novega doma brez stresa.